Erasmus+ Staj Hareketliliği ve Öğrenim Hareketliliği Programlarına Aynı Anda Başvuru Yapan Öğrencilerin Dikkatine!

Erasmus+ Bireylerin Öğrenme Hareketliliği 2020 el kitabının 4.2.2 Seçim Ölçütleri maddesi uyarınca "Yükseköğretim kurumunun öğrenim ve staj hareketliliği seçimlerini aynı başvuru ve değerlendirme süreci içerisinde gerçekleştirmesi halinde; daha önce hareketlilikten faydalanmayan bir öğrencinin hem öğrenim, hem staj faaliyetine aynı zamanda başvurması durumunda, “-10 puan” azaltmanın hangi faaliyette uygulanacağı öğrencinin tercihine bırakılır. Bu durumda öğrenciden hangi faaliyette azaltma uygulanmasını tercih ettiğine yönelik bir dilekçe alınır."

Başvuruları devam etmekte olan 2020-2022 Projesine ait Staj ve Öğrenim Hareketliliği ilanlarının her ikisine de başvuran/başvurmayı düşünen öğrencilerin isteğine bağlı olarak programların bir tanesinden 10 puan düşmesi zorunludur.

Her iki programa aynı anda başvuran öğrencilerin imzalı dilekçelerini PDF olarak 26.02.2021Cuma gününe kadar Uluslararası İlişkiler Birimine uib@eskisehir.edu.tr e-mail adresi üzerinden ulaştırmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihlere kadar dilekçelerini teslim etmeyen öğrencilerin belirsizlikten dolayı her iki program başvuruları da askıya alınmak zorunda kalacaktır.

Öğrencilerimizin bilgilerine.

-10 Puan dilekçesi için tıklayınız.