2019-2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Puan Sıralı Listesi Nihai Durum

2019-2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği Güncel Nihai Puan Sıralı Listesi için tıklayınız.

BİLGİ:  İlan edilen bu liste 2020-2022 Projesi kapsamında açılan ve başvuruları devam etmekte olan Staj Hareketliliği ilanına ait değildir.

• Listeye itiraz etmek isteyen öğrenciler, itirazlarını 23.02.2021 Salı günü 16.00'a kadar UİB'e e-posta yoluyla iletmelidirler.
  • Feragat etmek isteyen öğrenciler, 08.03.2021 Pazartesi günü saat 16.00'a kadar dilekçelerini e-posta yolu ile UİB'ye iletmelidir.
  • Hibe hakkı kazanan yedek öğrencilerimiz, 19 Nisan 2021 Pazartesi günü saat 16.00' a kadar UİB'e kabul mektubu vermedikleri takdirde hibe hakları yedek öğrencilere geçecektir.
  • ÖNEMLİ NOT: 2019-2022 Proje Dönemi Erasmus+ Staj Hareketliliği kapsamında hareketliliğinizi en geç 01 Mayıs 2022 tarihine kadar gerçekleştirmiş ve dönüş, evraklarınızı da UİB'e teslim etmiş olmanız gerekmektedir. Kabul Mektubu alırken lütfen tarih aralıklarınıza dikkat ediniz.
  • ÖNEMLİ NOT: Bir öğrencinin aynı öğrenim kademesi içerisinde (lisans, yüksek lisans, doktora), varsa Hayatboyu Öğrenme Programı döneminde yapılan öğrenci hareketliliği süresi ile Erasmus+ döneminde yapılan öğrenci hareketliliği süreleri, toplamda 12 ayı geçemez. Hibe verilmese dahi aynı öğrenim kademesi içerisinde yapılan öğrenci hareketliliği faaliyetlerinin toplam süresinin 12 ayı geçmeyecek şekilde planlanması gerekir. Kabul Mektubu alırken lütfen bu bilgiyi göz önünde bulundurunuz.