Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 2024/1 Dönemi İkinci Aşama Sınav Yeri ve Saati Hakkında Bilgilendirme

Erasmus Yabancı Dil Sınavı’nın ikinci aşaması olan Writing (Yazma) ve Speaking (Konuşma) oturumları, 16 Mart 2024 Cumartesi günü Yabancı Diller Yüksekokulu B Blok 2. katta gerçekleştirilecektir.

Writing oturumu 09:30 – 10:30 saatleri arasında 60 dakika sürecektir. Adayların sınav salon bilgileri için tıklayınız.

Speaking oturumu 11:00 – 15:20 saatleri arasında yapılacaktır. Her aday, kendisi için belirlenen zaman aralığında, belirtilen salonda sınava girecektir. Adayların sınav saatleri ve salon bilgileri için tıklayınız.

Sınava girecek öğrencilerin, kendileri için belirlenen zamandan en az 10 dakika öncesine kadar hazır bulunmaları gerekmektedir.

Öğrencilerin sınav esnasında kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.

ÖNEMLİ:

• Bu sınav önümüzdeki 3 yıl boyunca Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru yapmayı planlayan ve elinde geçerli bir puanı olmayan öğrencilerimiz ve personelimiz içindir ve ücretsizdir.
  • Sadece Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru için kullanılabilecektir.
  • Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları için tıklayınız.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır.