Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı Yer ve Saat Bilgisi Açıklanmıştır

15 Mayıs 2022 Pazar günü Saat 10.00’da yapılacak olan Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı sınav yeri bilgileri için tıklayınız.

• Sınav saat 15 Mayıs Pazar günü saat 10.00’da başlayacaktır. Lütfen saat 09.30’da sınav yerinizde olunuz.
  • Sınava geç kalan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
  • Sınav Mühendislik Fakültesi - Endüstri Mühendisliği ve Kimya Mühendisliği bölümü binalarında yapılacaktır. Listede sınav yerinizi dikkatli bir şekilde kontrol ediniz.
  • İmzalı başvuru formlarınızı, kimliğinizi ve öğrenci kimliğinizi yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Not:

• Bu sınav Erasmus+ Değişim Programları ve Mevlana Değişim programı için kullanılabilecektir.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır. Öğrencilerin mazeretlerini en geç 12 Mayıs 2022 tarihi saat:16.00'a kadar UİB'e dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir.

Sorularınız için uib@eskisehir.edu.tr adresinden Birimimizle iletişime geçebilirsiniz.