Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı Speaking Sınav Yeri ve Saat Bilgileri yayınlanmıştır!

Sınav yeri listesi için tıklayınız.

Sınav ile ilgili detayların yer aldığı Afiş için tıklayınız

Çalışma Takvimi için tıklayınız

• Sınavın ikinci aşaması 9 Aralık 2023 Cumartesi günü gerçekleşecektir.
  • Sınav yer ve saat bilgileri listede yer almaktadır.
  • Öğrencilerimizin kimliklerini yanında bulundurması zorunludur.
  • Sınava girecek olan öğrencilerimiz sınav başlamadan 15 dakika önce sınav yerlerinde olması gerekmektedir.

ÖNEMLİ:

• Bu sınav önümüzdeki 2 yıl boyunca Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru yapmayı planlayan ve elinde geçerli bir puanı olmayan öğrencilerimiz ve personelimiz içindir ve ücretsizdir.
  • Sadece Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru için kullanılabilecektir.
  • Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları aşağıdaki linkte yer almaktadır.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır.