Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı İlk Aşama Sonuçları Yayınlanmıştır

15 Mayıs 2022 Pazar günü Saat 10.00’da yapılan Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı sınavı ilk aşamasının sonuçlarını görmek için tıklayınız.

• İkinci aşama olan Speaking sınavına girmeye hak kazanan öğrencilerimiz için yer ve saat bilgisi web sayfamızdan ve eposta aracılığı ile duyurulacaktır.
  • YÖKDİL/YDS/EYDS puanlarını kullanarak birinci aşamayı geçen öğrencilerimiz ikinci listeye dahil edileceklerdir. Bu listede sınava giren öğrencilerin isimleri ve sonuçları bulunmaktadır.

Not:

• Bu sınav Erasmus+ Değişim Programları ve Mevlana Değişim programı için kullanılabilecektir.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır. Öğrencilerin mazeretlerini en geç 12 Mayıs 2022 tarihi saat:16.00'a kadar UİB'e dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir.

Sorularınız için uib@eskisehir.edu.tr adresinden Birimimizle iletişime geçebilirsiniz.