Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı Başvuruları Başlıyor!

Başvuru yapmak için tıklayınız.

Afiş için tıklayınız.

• Online başvuru sistemi 11 Nisan 2022 - 9 Mayıs 2022 tarihleri arasında saat 16.00’a kadar açık olacaktır.

Not:

• Bu sınav Erasmus+ Değişim Programları ve Mevlana Değişim programı için kullanılabilecektir.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır. Öğrencilerin mazeretlerini en geç 12 Mayıs 2022 tarihi saat:16.00'a kadar UİB'e dilekçe ile bildirmeleri gerekmektedir.

Sorularınız için uib@eskisehir.edu.tr  adresinden Birimimizle iletişime geçebilirsiniz.

ESTÜ Erasmus Dil sınavı aşamalarına eş değer sayılan İngilizce dilinde düzenlenen sınavlar ve eş değer oldukları aşamalar ile minimum puanlar aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.

Sınav

Puan

Geçerlilik Süresi

Eşdeğer olduğu ESTÜ YDS aşamaları