Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 2024/1 Dönemi Sınav Yeri ve Saati Hakkında Bilgilendirme

Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 2024/1 Dönemi ilk aşama sınav yeri ve saati bilgisine https://basvuru.eskisehir.edu.tr/ adresine giriş yaptıktan sonra "giriş bilgilerim" sekmesini tıklayarak "sınav giriş belgeniz" üzerinden ulaşabilirsiniz.

DİKKAT!

• Sınava girebilmeniz için Sınav Giriş Belgesi (yukarıda belirtildiği gibi edinebilirsiniz) ve geçerli Kimlik Belgesi ibraz etmek zorunludur.
  • Sınava girmeden önce Sınav Giriş Belgesi üzerinde yazan uyarıları dikkatle okuyunuz.
  • Sınav başlamadan 15 dakika önce sınav yerinde bulununuz.

Sınav hakkında bilgi edinebilmek için aşağıda yer alan afişi dikkatli bir şekilde incelemeniz gerekmektedir.

Afiş için lütfen tıklayınız.

Çalışma takvimi, başvuru için teslim edilmesi gereken belgelerin tarihlerini ve diğer önemli tarihleri içermektedir. Bu takvimi takip etmeniz sürecin sağlıklı yüremesi için önem arz etmektedir.

Çalışma takvimi için lütfen tıklayınız.

ÖNEMLİ:

• Bu sınav önümüzdeki 3 yıl boyunca Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru yapmayı planlayan ve elinde geçerli bir puanı olmayan öğrencilerimiz ve personelimiz içindir ve ücretsizdir.
  • Sadece Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru için kullanılabilecektir.
  • Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları için tıklayınız.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır.