Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 2024/1 Dönemi Başvuru Listeleri Yayınlandı!

Uluslararası değişim programları için yabancı dil sınavı 2024/1 dönemi başvuru listeleri yayınlandı!

Başvuru listeleri için lütfen tıklayınız.

Başvuru listesinde adı olmayan öğrencilerimiz başvurularını tamamlamadıkları veya geçersiz belge yükeledikleri için isimleri listede yer almamaktadır.

Sınav hakkında bilgi edinebilmek ve başvurunuzu başarılı bir şekilde yapabilmeniz için aşağıda yer alan afişi dikkatli bir şekilde incelemeniz gerekmektedir.

Afiş için lütfen tıklayınız.

Çalışma takvimi, başvuru için teslim edilmesi gereken belgelerin tarihlerini ve diğer önemli tarihleri içermektedir. Bu takvimi takip etmeniz sürecin sağlıklı yüremesi için önem arz etmektedir.

Çalışma takvimi için lütfen tıklayınız.

Başvurulara itirazı olan öğrenciler 6-7 Mart 2024 tarihlerinde uib@eskisehir.edu.tr adresine itirazlarını e-posta yoluyla iletebilirler. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar geçersiz sayılayacaktır.

ÖNEMLİ:

• Bu sınav önümüzdeki 3 yıl boyunca Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru yapmayı planlayan ve elinde geçerli bir puanı olmayan öğrencilerimiz ve personelimiz içindir ve ücretsizdir.
  • Sadece Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru için kullanılabilecektir.
  • Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları için tıklayınız.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır.