Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 2023/1 İkinci Oturum - Katılım Bilgileri

Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 2023/1 İkinci Oturum - Saat ve grup bilgileri için tıklayınız.

• Sınavın ikinci aşaması - Speaking kısmı - 17 Haziran 2023 tarihinde online olarak gerçekleşecektir.
  • Sınav, Teams sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınav linkleri katılamaya hak kazanan öğrencilerimiz ile eposta yolu ile paylaşılmıştır.

ÖNEMLİ:

• Bu sınav önümüzdeki 2 yıl boyunca Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru yapmayı planlayan ve elinde geçerli bir puanı olmayan öğrencilerimiz içindir ve ücretsizdir.
  • Sadece Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru için kullanılabilecektir.
  • Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları aşağıdaki linkte yer almaktadır.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır.
  • Sınav ile ilgili tüm bilgiler ve tarihler afiş ve çalışma takviminde yer almaktadır. Bu sebeple afiş ve çalışma takviminin dikkatli br şekilde incelenmesi önem arz etmektedir.

Sorularınız için uib@eskisehir.edu.tr  adresinden Birimimizle iletişime geçebilirsiniz.