Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 1. Aşama Sonuçları Açıklandı!

Uluslararası Değişim Programları için Yabancı Dil Sınavı 1. Aşama sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

• Sınavın ikinci aşaması 9-10 Aralık 2023 tarihinde gerçekleşecektir.
  • Sınav listeleri, yer ve zaman bilgileri uib.eskisehir.edu.tr web sayfamızda çalışma takviminde yazan tarihlerde duyurulacaktır.

Çalışma Takvimi için tıklayınız.

ÖNEMLİ:

• Bu sınav önümüzdeki 2 yıl boyunca Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru yapmayı planlayan ve elinde geçerli bir puanı olmayan öğrencilerimiz ve personelimiz içindir ve ücretsizdir.
  • Sadece Erasmus+ Değişim Programlarına başvuru için kullanılabilecektir.
  • Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları aşağıdaki linkte yer almaktadır.
  • Dil sınavına gireceğini beyan eden öğrencilerin mazeretsiz sınava girmemesi halinde (öğrencinin Erasmus+ hareketliliğine tekrar başvurması halinde uygulanır) öğrencinin toplam puanına -5 puan uygulanır.