OLS Sistemi Hk.

Bildiğiniz üzere 1 Temmuz 2022 itibariyle OLS sistemi kapandığından erişim sağlayaman ve sürecine OLS sınavına girmeden devam eden öğrencilerimiz oldu. Bundan sonra hareketlilik gerçekleştirecek tüm öğrencilerimiz ve hareketliliğini sürdürmekte olan (OLS sınavını tamamlamayan) öğrencilerimiz yeni sistemimiz EU Academy üzerinden kayıt olarak OLS sınavına erişim sağlayabilecekler.

ÖNEMLİ! Hareketliliğe OLS sınavına girmeden başlayan öğrenciler ile vize onay sayfasını Birimimize ileten ve OLS aşamasına gelen tüm öğrencilerimiz aşağıdaki linkten kayıt olarak sınavı tamamladıktan sonra, sınav sonuç ekranının ekran görüntüsünü alarak uib@eskisehir.edu.tr adresine e-posta yoluyla iletmeleri gerekmektedir.

Yeni OLS sistemi hakkında bilgi almak için ve sisteme kayıt olmak için lütfen tıklayınız.