KA131 Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı 2021-2023 Proje Dönemine ait Faydalanıcı Listesi Açıklandı!

KA131 Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı 2021-2023 Proje Dönemine ait faydalanıcı listesi açıklanmıştır.

Faydalanıcı listesine ulaşmak için tıklayınız.

** Yayınlanan tablonun açıklama kısmında "Yedek, hibesiz faydalanabilir" ya da "Belirtilen tarihlerde kabul mektubu teslim edilmedi. Hibesiz faydalanabilir" ifadesi yer alan öğrenciler içerisinden kabul mektuplarını teslim eden öğrenciler arasında bölüm gözetmeksizin bir puan sıralaması yapılacak ve en yüksek puana sahip olan 8 kişi hareketlilikten hibeli olarak faydalanabilecektir.

** Kabul mektuplarının son teslim tarihi 30 Haziran 2023 Cuma günü saat 16.00'dır. Bu tarihten sonra teslim edilen kabul mektupları geçersiz sayılacaktır.

** Seçilen öğrenciler en geç 31 Ekim 2023 tarihine kadar staj faaliyetlerini tamamlamalıdır. Öğrenciler staj faaliyetlerini en az 2, en fazla 3 ay hibeli olarak gerçekleştirebilirler. (Hibeli staj süresi 3 ayı aşamaz, hibesiz staj süresi proje bitiş tarihini aşmamak şartıyla 12 aya kadar uzatılabilir, ancak dönem sonunda artan hibe olması durumunda hibesiz yapılan stajlarda hibelendirilebilir.)