Erasmus+ Staj Hareketliliği Programı 2020-2022 Proje Dönemi Uşak Start-Up Konsorsiyumu - Güncel Liste!

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2022 Proje Dönemi  Start-Up Erasmus+ Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu projesi kapsamındaki puan sıralamalı listede ilan edilmiş öğrencilerimizin 4 Temmuz 2022 tarihine kadar Birimimize kabul mektubu iletilmesi halinde puan sıralamasına göre 1 kişi hibelendirilecektir. Kabul mektubunun yeni tarihli olması ve mektupta hareketlilik bitiş tarihinin en geç 15 Mayıs 2023 olarak belirtilmiş olması gereklidir.

2020-2022 Proje Dönemi  Start-Up Erasmus+ Ulusal Hareketlilik Konsorsiyumu listesi için lütfen tıklayınız.

Önemli!

Hareketlilikten hibeli olarak faydalanmaya hak kazanan öğrenciler maksimum 60 gün hibeli olarak faydalanabileceklerdir.  Hareketlilik bitiş tarihi en geç 15 Mayıs 2023 olabilir.

• Kabul mektubunu ileten öğrencilerin 1 kişiden fazla olması durumunda toplam puanları göz önüne alınarak sıralama işlemi yapılıp 1 kişi hibelendirilecektir.
    • Daha önce seçilmiş öğrencilerden hakkından feragat etmek isteyen öğrencilerimiz en geç 17 Haziran 2022 tarihine kadar feragat dilekçelerini Birimimize iletmeleri gerekmektedir. Bu tarihten sonra iletilen dilekçeler geçersiz sayılacak ve bir sonraki başvurularında -10 puan uygulaması yapılacaktır.