Erasmus+ Programlarına Başvuru için Kullanılan Yabancı Dil Puanı Usul ve Esaslarının Uygulanmasına Dair Önemli Güncelleme!

08/02/2024 tarih ve 8451 nolu Üniveristemiz Senato Kararı ile güncellenen Eskişehir Teknik Üniversitesi Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları’na aşağıdaki linkten erişebilmektedir.

Hali hazırda başvuruları devam eden 2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Öğrenim / Doktora Öğrenim Hareketliliği Başvuru ve 2022-2024 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Staj Hareketliliği Startup Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu (2022-1-TR01-KA131-HED-000060647) Başvuru ilanları da yeni usul ve esaslar doğrultusunda güncellenmiştir.

Eskişehir Teknik Üniversitesi Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavı Uygulama Usul ve Esasları kapsamında YDYO Yeterlik Sınavı ve Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ) Uluslararası Değişim Programları Yabancı Dil Sınavının geçerlilik süresi 3 yıl olarak belirlenmiştir.