Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 2022-2023 Bahar dönemi yerleştirme listesi açıklanmıştır

Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği 2022-2023 Bahar dönemi yerleştirme listesi için tıklayınız.

Şuan hepiniz aday öğrencilersiniz. Nominasyon (Aday gösterme) epostalarınızı alır almaz lütfen yerleştirildiğiniz kurumun web sayfasını dikkatli bir şekilde inceleyin ve başvuru sürecini eksiksiz bir şekilde karşı kurumun son başvuru tarihinden önce tamamladığınızdan emin olunuz.

ÖNEMLİ! Hibeli faydalanma hakkı kazanan öğrencilerimizin 7 Kasım 2022 tarihinde (yer bilgileri ve saati eposta yolu ile duyurulacaktır) yapılacak olan 1. Oryantasyon Toplantısına katılımı ZORUNLUDUR.

ÖNEMLİ! 1. Oryantasyon Toplantısına geçerli bir mazeret sunmadan katılım göstermeyen hibeli faydalanma hakkı kazanan öğrencilerimizin bir sonraki başvurularında -5 puan uygulaması yapılacaktır.

ÖNEMLİ! Feragat dilekçelerinin verilmesi için son tarih 15 Kasım 2022'dir. Bu tarihten sonra yapılacak feragatlerde öğrencinin bir sonraki başvurusunda -10 puan uygulanacaktır.

AYRICA,

Programdan hibesiz faydalanmak isteyen öğrencilerimiz aşağıda bulabilecekleri "Hibesiz Faydalanma" dilekçesi ile Birimimize başvurmadan önce aşağıdaki hususlara dikkat etmelidir:

1.       Hibesiz olarak faydalanmaya hak kazanan öğrenciler yerleştirilme talebinde bulunurken hibeli öğrencilerle aynı kurallara tabi olacaklarını ve yerleştirildikten sonra mücbir sebep (örneğin kanıtlanabilir ciddi bir hastalık vs.) göstermeden vazgeçmeleri halinde sonraki başvurularında -10 puan uygulaması yapılacaktır. (Vazgeçtim, fikrimi değiştirdim, gideceğim ülkeyi sevmedim, ailem izin vermedi, maddi olarak zorlanabilirim vb. sebepler mücbir sebep olarak değerlendirilmez.)

Yerleştirmelerden sonra 15 Kasım 2022'ye kadar feragat süresi tanınmıştır. Bu tarihten sonra yapılan feragatlar için sonraki başvurularda puan eksiltme uygulaması yapılacaktır.

2.       Hibesiz faydalanacak öğrenciler yerleştirilirken puan sıralama listesi, boş kalan kontenjanlar ve tercih sıralamaları göz önünde bulundurulacaktır.

Hibesiz faydalanmak isteyen öğrencilerimiz doldurup imzaladıkları “Hibesiz Faydalanma” dilekçesini en geç 1 Kasım 2022 16.00’a kadar Birimimiz uib@eskisehir.edu.tr eposta adresine ulaştırmalıdırlar.