Erasmus+ Kapsamında Gelen Öğrencimiz ile Ev Arkadaşı Olmak İster Misiniz?

2024-2025 Akademik yılı Güz dönemi için üniversitemize gelecek olan yeni Erasmus öğrencileri ile ev arkadaşı olmak isteyen öğrencilerimiz için başvurular açılmıştır.

2024-2025 Akademik yılı Güz dönemi boyunca gelen öğrencilerimizden birisi ile ev arkadaşı olmak isterseniz aşağıdaki linkte yer alan formu detaylı bir şekilde doldurmanız gerekmektedir. Erasmuslu bir ev arkadaşı edinerek uluslararası öğrencilerle iletişiminizi geliştirebilir, farklı kültürler öğrenebilir, çok kültürlü bir ortamda bulunabilir ve yabancı dil becerilerinizi pratik yapabilirsiniz. Bu sayede, uluslararası öğrencilerin ihtiyaçlarına aşina olacak ve dünyanın dört bir yanından arkadaşlar edinmiş olacaksınız!

Detaylı bilgi almak için uib@eskisehir.edu.tr adresine e-posta atabilirsiniz.

https://forms.gle/YLteHwPoB4Mhpnki9 - Erasmus+ Flatmate Application Form

Başvurularınızı bekliyoruz. En geç 15 Ağustos 2024 tarihine kadar başvurunuzu tamamlamalısınız ki bizler de sizlerden gelen bilgileri toparlayıp gelen öğrencilerimizi bilgilendirme şansını yakalayalım.

Gelen öğrencilerimize ait genel bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Dönem Adı
Ülke

Düzey
Sırbistan