Bir süredir sorun yaşanmakta olan Erasmus başvuru sistemi tekrar açılmıştır!

Sisteme yeni kayıt olacak öğrencilerimiz kaydını aşağıdaki link üzerinden “Üye Kayıt” seçeneğine tıklayarak yapabilirsiniz. Sisteme kaydınızı ad ve soyadınızı içeren “eskisehir.edu.tr” uzantılı eposta adresinizi ve şifrenizi kullanarak yapınız. Lütfen tüm bilgilerinizi doğru ve eksiksiz girdiğinizden emin olunuz.

Sisteme önceden kaydı olan öğrencilerimiz eskisi gibi sisteme girebilir ve tüm işlemlerini gerçekleştirebilirler.

Başvuru süresi 21 Ekim 2022 Saat 16.00’a kadar uzatılmıştır. Güncel tarihli Afiş ve Çalışma takvimi için tıklayınız.

Başvurunuzun geçerli olması ve başvurunuzu eksiksiz bir şekilde tamamlayabilmek için Afiş ve Çalışma takvimlerini dikkatli bir şekilde okuyunuz ve başvurunuzun geçerli olması için imzalı başvuru formu ve gerekli tüm belgeleri başvuru sistemine yüklediğinizden emin olun.

Başvuru Linki: https://app.uib.eskisehir.edu.tr/