Avusturya IST Staj Programı Fırsatı!

ISTernship, Avusturya IST Avusturya’da biyoloji, bilgisayar bilimi, veri bilimi, matematik, fizik, sinirbilim ve disiplinler arası alanlarla ilgilenen seçkin lisans öğrencilerine araştırma fırsatları sunan bir yaz staj programıdır.
Stajlar tam zamanlıdır ve yalnızca İngilizce olarak yapılacaktır.
IST Staj programının süresi 15 Mayıs-15 Eylül tarihleri arasında 2-3 aydır. Seçilen adaylar danışmanı ile birlikte kesin süre ve tarihleri seçerler.
Adaylar, yükseköğrenim kurumunda Lisans veya Yüksek Lisans öğrencilerine (veya benzerlerine) kayıtlı olmalıdır. Lisans eğitimlerinin en az dördüncü dönemini (ilgili başlangıç tarihinden önce) tamamlamış olmalıdırlar. Doktora programına kabul edilen veya kayıtlı olan öğrenciler başvuramazlar.
Aylık burs hibe miktarı EUR 1,086’dır. Konaklama ve yemek kurum kampüsünden karşılanacaktır.
Adayların herhangi bir İngilizce yeterlilik belgesi sunmasına gerek yoktur ancak iyi bir puan sahibi belge sunmaları seçimde avantaj sağlayacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 15 Şubat 2022
Detaylı bilgi ve başvuru için lütfen tıklayınız.