ESTÜ Duyurular

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Doktora Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi Yayınlanmıştır!

2024-2025 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus+ Doktora Öğrenim Hareketliliği Yerleştirme Listesi Yayınlanmıştır! Listeye ulaşmak için tıklayınız. 

Yerleşen öğrencilerimizin aday gösterme (nominasyon) e-postaları 11 - 15 Mart 2024 arasında yerleştirildikleri kurumlara iletilecektir. Aday gösterme (Nominasyon) e-postalarının gönderilme amacı karşı kurumlara 2024-2025 Güz dönemi içinde sizleri öğrenim görmek üzere aday öğrenci olarak seçtiğimizi bildirmektir. Aday gösterme (nominasyon) e-postalarını alan öğrencilerimiz yerleştirildikleri Üniversitelerin web sayfalarından başvuru süreci hakkında bilgi edinerek yerleştirildikleri kurumlar için başvuru süreçlerini başlatabilirler. 

19 Mart 2024 Salı günü öğrencilerimizi süreç hakkında bilgilendirme amacı ile Öğrenim Hareketliliği 1. Oryantasyon Toplantısı yapılacaktır. Yer ve Saat bilgileri en kısa zamanda e-posta ile öğrencilerimize bildirilecektir. 

HİBESİZ OLARAK FAYDALANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!

Hibesiz faydalanmaya hak kazanan öğrencilerimiz haklarından faydalanmak istiyorlar ise öğrencilerimizin en geç 15.03.2024 saat 16.00’a kadar "Hibesiz Faydalanma Dilekçesini" doldurup imzalayarak birimimize görüşme saatleri içinde elden teslim etmesi gerekmektedir.

DİKKAT!

  • Hibeli veya Hibesiz yerleştirilen öğrencilerimiz tarafından hareketliliğe katılmamaları halinde feragat dilekçelerinin verilmesi için son tarih 30 Mart 2024 16.00'dır. Bu tarihten sonra yapılacak feragatlerde -10 puan uygulanacaktır.

Lütfen epostalarınızı sık sık kontrol etmeyi unutmayınız. 

İyi günler dileriz,

ESTU-UIB