2023-2024 Akademik Yılı Güz veya Bahar Dönemi Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Başvuruları Başlıyor!

Başvuru şartları ve süreçlerine dair detaylı bilgi Afiş ve Çalışma takvimlerinde bulunmaktadır. Lütfen Afiş ve Çalışma takvimlerini dikkatli bir şekilde inceleyiniz.

Başvuru Sayfası: https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/

Afiş ve Çalışma takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Kontenjan Tablosuna ulaşmak için tıklayınız

!!! Başvuru Esnasında Dikkat Edilecekler hakkındaki bilgilendirmeyi başvuru yapmadan önce dikkatli bir şekilde okuyunuz.

Kontenjan Hakkında Bilgilendirme;

Öğrencilerimiz sadece bir dönem için hibelendirileceklerdir. Bu sebep ile öğrencilerin başvuru formunda sadece bir dönem seçmeleri gerekmektedir.

Artan kontenjanlar dönemler arası aktarılabilir.

DİKKAT: Başvuru belgelerinin zamanında sisteme yüklenmemesi veya eksik belge yüklenmesi ve başvurunun tamamlanmaması durumunda başvuru geçersiz sayılacaktır.

DİKKAT:  Erasmus+ sıralama puanı, genel not ortalamasının %50’si ve yabancı dil puanının %50’si alınarak oluşturulmaktadır.

DİKKAT: Aynı öğrenim kademesi içerisinde daha önce Erasmus+ kapsamında Yükseköğrenim öğrenci veya staj hareketliliğinden yararlanmış öğrencilerin sıralama puanı hesaplanırken, daha önce yararlanılan her bir faaliyet için (Öğrenim - Staj ayrımı yapılmaksızın) 10’ar puan düşürülecektir.