2022-2024 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Staj Hareketliliği Startup Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu 2022-1-TR01-KA131-HED-000060647 no'lu projeye ait Nihai Puan Sıralı Liste Açıklandı!

Sevgili Öğrencilerimiz,

2022-2024 Proje Dönemi Erasmus+ KA131 Staj Hareketliliği Startup Yükseköğretim Hareketlilik Konsorsiyumu 2022-1-TR01-KA131-HED-000060647 no'lu projeye ait nihai puan sıralı liste için tıklayınız.

Önemli!

Staj faaliyetinizin geçerli sayılabilmesi için en az 2 ay staj faaliyeti gerçekleştirmeniz gereklidir. Staj faaliyetinizi en geç 31 Temmuz 2024 tarihinde kadar tamamlamış olmanız gerekmektedir.

Hareketlilikten hibeli olarak faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin çalışma takviminde yer alan süreye kadar kabul mektuplarını teslim etmeleri gerekmektedir. Aksi halde faydalanma hakkı yedek öğrenciye geçecektir.

Hareketlilikten faydalanmaktan vazgeçen öğrencilerin tarafımıza feragat dilekçelerini iletmeleri önem arz etmektedir.

İlan ile ilgili bütün bilgiler (başvuruların başlangıç-bitiş tarihi, belgelerin teslim tarihi, başvuru koşulları vb.) afişte yer almaktadır. Projeye başvuru koşulları için afişi incelemeniz oldukça önemlidir.

Afiş için lütfen tıklayınız.

Çalışma takvimi, başvuru için teslim edilmesi gereken belgelerin tarihlerini ve diğer önemli tarihleri içermektedir. Bu takvimi takip etmeniz sürecin sağlıklı yürümesi için önem arz etmektedir.

Çalışma takvimi için tıklayınız.

Kontenjan Bilgileri: Konsorsiyum tarafından 2 kişilik kontenjan tahsis edilmiştir.

Hareketlilikten faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin en geç 31 Temmuz 2024 tarihine kadar hareketlilik faaliyetlerini tamamlamaları gerekmektedir.