2020-2022 Proje Dönemi Staj Hareketliliği Asil - Yedek Öğrenci Listesi yayınlandı!

2020-2022 Proje Dönemi Staj Hareketliliği Asil - Yedek Öğrenci Puan Sıralı Listesi için tıklayınız.

Asil olarak (Hibeli faydalanabilir) faydalanmaya hak kazanan öğrencilerin staj yerlerinin tespit edilip, Kabul mektuplarının alınması ve Fakülte Yönetim Kurulu Kararı ile Uluslararası İlişkiler Birimine iletmesi için son tarih 01 Ağustos 2021'dir.

Hareketlilikten faydalanmaya Asil olarak (Hibeli faydalanabilir) hak kazanan öğrencilerin feragat dilekçelerini iletmeleri için son tarih 01 Ağustos 2021'dir. Mücbir bir sebep sunmadan feragat eden veya feragat dilekçesini belirlenen tarihine kadar iletmeyen öğrencilerimizin bir sonraki Erasmus+ Öğrenci Hareketlilikleri başvurularında -10 puan uygulanacaktır.

Olası itirazların Uluslararası İlişkiler Birimi tarafında kabul edilmesi ve değerlendirilmesi için son tarih 02.07.2021 saat 16.00'dır. Bu tarihten sonra yapılan itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır. Olası itirazlarınızı uib@eskiseir.edu.tr e-posta adresine iletebilirsiniz.

Çalışma takvimi için tıklayınız.

Afiş için tıklayınız.